P in P = Proeven in het Pakhuis

 

In verband met het Coronavirus zijn de Proeverijen in het Pakhuis tot nader bericht opgeschort.

hebben jullie interesse in een PinP, laat het ons weten en dan kunnen we wellicht iets regelen.

 

                Wat is zo’n “Proeven in het Pakhuis” nou precies en
                         hoe gaat één en ander in zijn werk?

Piero (volbloed Italiaan) en Catharina (Nederlandse, en volop houdend van Italië – en van Piero!) verzorgen wijnproeverijen in hun tot Pakhuis gebombardeerde woning in Posterholt.

Dat wil zeggen dat de deelnemers Italiaanse wijnen, -voornamelijk uit Piemonte- kunnen proeven, vergezeld van een  authentiek Italiaans hapje.
Terwijl er gegeten en gedronken wordt, vertellen wij in het Nederlands (of op verzoek in het Italiaans, Limburgs, Duits of Engels) iets over de herkomst van de diverse producten.

img_0052

Iemand die van wijn houdt en Italiaanse wijnen beter wil leren (laten) kennen, kan deelnemen aan zo’n “Proeverij in het Pakhuis”

Enkele malen per jaar zal zo’n proeverij worden georganiseerd en diegenen die interesse hebben kunnen zich inschrijven per mail:  amopfor@gmail.com of per telefoon: +31 (0)6 2755 6436

De kosten bedragen €15,– p.p. en het aantal deelnemers is 18 per dagdeel.

Na overmaking van het benodigde bedrag op onze bankrekening  NL27 SNSB 0937 7516 34  met vermelding van “PinP”, datum en gewenst dagdeel,  en je emailadres, (zet maar een streepje voor het @ teken!) ontvang je een bevestigingsmail en ben je verzekerd van een plaats, de mogelijkheid tot het proeven van minstens 5 wijnen of distillaten, een bijbehorend hapje en een klein geschenk.

(zijn er meer dan 18 aanmeldingen voor een bepaald dagdeel, dan nemen we meteen contact op met jullie.)

Is er belangstelling voor privé proeverijen voor bedrijven, vriendengroepen enzovoort, dan horen we dat graag en kan van alles geregeld worden.

Mail of bel ons en we vertellen U alle mogelijkheden.

a_rectangle_15