P in P = Proeven in het Pakhuis

 

                Wat is zo’n “Proeven in het Pakhuis” nou precies en
                         hoe gaat één en ander in zijn werk?

Piero (volbloed Italiaan) en Catharina (Nederlandse, en volop houdend van Italië – en van Piero!) verzorgen wijnproeverijen in hun tot Pakhuis gebombardeerde woning in Posterholt.

Dat wil zeggen dat de deelnemers Italiaanse wijnen, -voornamelijk uit Piemonte- kunnen proeven, vergezeld van een  authentiek Italiaans hapje.
Terwijl er gegeten en gedronken wordt, vertellen wij in het Nederlands (of op verzoek in het Italiaans, Limburgs, Duits of Engels) iets over de herkomst van de diverse producten.

img_0052

Iemand die van wijn houdt en Italiaanse wijnen beter wil leren (laten) kennen, kan deelnemen aan zo’n “Proeverij in het Pakhuis”

Jullie beslissen zelf welke dag jullie een PinP willen organiseren en hoe laat jullie willen beginnen. De Proeverij in het pakhuis neemt zo’n twee en een half uur in beslag. Het aantal deelnemers is minimaal 4 en maximaal 14.

In verband met de actueel geldende Corona-regels, kunnen we niet meer dan 1 persoon per dag ontvangen, dus zullen we deze activiteit voorlopig niet kunnen doen plaatsvinden.

De kosten bedragen minimaal € 100,— (voor 4 personen); voor elke persoon méér  komen er € 20,— bij.

Hebben jullie interesse in een PinP, laat het ons weten en dan kunnen we iets regelen.

Diegenen die interesse hebben kunnen ons schrijven per mail:  amopfor@gmail.com of contact met ons opnemen per telefoon: +31 (0)6 2755 6436

 

Na overmaking van het benodigde bedrag op onze bankrekening  NL27 SNSB 0937 7516 34  met vermelding van “PinP”, naam en datum is de afspraak een feit.

Is er belangstelling voor proeverijen voor bedrijven, vriendengroepen enzovoort, met een groter aantal deelnemers,  dan horen we dat graag en kan van alles geregeld worden.

Mail of bel ons en we vertellen U alle mogelijkheden.

a_rectangle_15