Huis

Ik wil koffie, niet een slap bakkie maar gewoon een goede sterke caffè. Zo eentje die je in Italië voor 1 euro aan de bar van zelfs het mest ranzige tankstation kunt krijgen, en dan nog is die caffè zoveel lekkerder dan in de rest van Europa.

In quarantaine verzin je de meest rare dingen. In mijn hoofd daarop geen uitzonderingen. Hence the caffè .

Vorige week bedacht ik me dat ik motorvlogger moest worden, ik heb meteen een Gopro gekocht en op mijn helm geplakt. Dat er geen geheugenkaartje bijzat voorkomt dat ik wat kan opnemen. En ik heb eigenlijk ook nog geen idee wat ik zou willen vloggen. Ik kan best een aardig stukje zeveren maar mijn Brabantse uitspraak zal niet iedereen tof vinden.

Het idee kwam omdat ik me verveelde, we zijn niet opgesloten in huis. We mogen nog door het land rijden maar vakanties naar het buitenland zitten er voorlopig niet in. Dus ik ging surfen en stuite op Itchy Boots, op Perdro Mota en met hun nog vele andere mensen die de wereld rond reizen op hun motor. Maar ja ik kan geen video’s bewerken, en ik zou dus niet weten wat te filmen. Maar goed nog langer vervelen zal vast weer iets creatiefs te weeg brengen.

Voor nu is het dus deze site, steek ik wat tijd in het maken van banners, en pagina’s. HGet begin is er. De motor routes die ik gereden heb en op My route app staan ben ik ook hier aan het verzamelen.